Honlapkészítés

Egy átlagos céges honlap 95 és 150 ezer forint közé esik. 

honlapkészítés elegantsite.hu

gyik

Gyakran ismételt kérdések a honlapkészítéssel kapcsolatban

 

Mennyibe fog kerülni a céges bemutatkozó weboldalam?

Egy alap weboldal 95 ezer forintba kerül, amely tökéletesen alkalmas céged bemutatására és kitűnően működik minden eszközön.

Kérj ingyenes árajánlatot és egy napon belül válaszolunk.

Mikor kell fizetnem?

Az árajánlat elfogadása után szerződés vázlatot és előleg bekérőt küldünk neked. A weboldal tervezés megkezdésekor a teljes ár 30%-át kell előre kifizetni. A fennmaradó részt pedig amikor a weboldal teljesen elkészült.

Milyen dizájnok közül tudok választani?

Egyedi megjelenéső oldalakat készítünk, de természetesen lehetőség van prémium minőségű dizájnok közül választani, amelyeket üzleti céljaidra szabunk.

Kapok domain nevet, tárhelyet a weboldalamhoz?

Igen. Segítünk kitalálni a domain nevet és intézzük a regisztrációját. Villámgyors és biztonságos tárhelyre helyezzük el a weboldaladat.

Mikorra készül el a honlapom?

Az idő függ a weboldal bonyolultságától, de rövid határidővel akár 2-3 héten belül elkészül a weboldalad.

Meg fognak találni a Google keresőben?

Igen. A céges weboldalad mellé regisztráljuk Google cégem fiókodat is és összekötjük a weboldaladdal.  Így megjelensz a helyi keresések között és felkerülsz a Google térképre is. Bekötjük a Google webmester eszközét ahol nyomon tudod követni, hogy hányadik helyre rangsorol a Google.  A Google analitics-el pedig az oldalad látogatottságát tudod nyomon követni. Csak is kizárólag keresőbarát weboldalakat készítünk.

További kérdésed van?

Kis Gergely céges weboldal készítés és keresőoptimalizálás

Kis Gergely vagyok az Elegant Site alapítója. Én fogok neked válaszolni. 

Kulcsrakész prémium webdizájnok

Ha gyorsan kell a megoldás akkor választhatsz a lenyűgöző kulcsrakész divi sablonok közül is, amelyet segítünk üzleti elképzelésedre szabni.

blank
blank
blank
blank

Legutóbbi munkáink

blank
blank

Így dolgozunk

A sikeres honlap készítés lépései, menete

Weboldal készítés során minden esetben az alábbi kipróbált és bevált 10 lépésből álló folyamaton haladunk végig. Az így készített weboldalak garantáltan sikerre vannak ítélve. Ne feledd, hogy a céges weboldal a legfontosabb online marketing eszközöd még 2020-ban is.

1. Weboldal megnevezése, címe a domain név

A megfelelő Domain kiválasztása előtt javasoljuk, hogy kérje ki tanácsunkat. Alapvetően a következő ismérveknek kell megfelelnie. Legyen könnyen megjegyezhető és kiejthető, rövid, ne legyen más cég nevével összekeverhető, kapcsolódjon a vállalkozás nevéhez és/vagy tevékenységéhez, ne legyen könnyen elgépelhető, megbízhatóságot bizalmat tükrözzön. Lehet mozaikszó, de ne végtelen értelmetlen betűhalmozás. Keresőszavakat tartalmazhat, de nem kell görcsösen ehhez ragaszkodnunk. A Google nem ez alapján rangsorol a keresési eredmények élére.

 

2. Biztonságos, villámgyors tárhely

A tárhely kiválasztása kulcsfontosságú lépés a weboldal készítés során. Ha weboldalunk a ház akkor a tárhely a telek és minden egyéb infrastruktúra, amely a házunkat élteti ellátja. A tárhely komoly befolyással bír a keresési rangsorolásokra. Fontos, hogy gyors és egyben biztonságos is legyen. A legújabb szoftvereket használja (pl. friss PHP verzió). Egy elavult szoftver kihat a tartalomkezelő rendszerünk biztonságára, megfelelő működésére is. Az Elegant Site az ezit.hu SSD és felhő alapú szolgáltatásait használja.

3. Weboldal struktúrája, menü rendszere

Céges honlap készítés során jelentős lépés amikor meghatározzuk, hogy milyen tartalom fog megjelenni az oldalon (szövegek, képek, videók). A tartalmat rendezni kell és meg kell határozni az alá- fölé rendeltségi viszonyokat. Lényeges, hogy minden fontos tartalom 3 lépésben, kattintással elérhető legyen.

4. Keresőbarát egyedi weboldal, mobilbarát weboldal

Csak is kizárólag mobilbarát (reszponzív) és keresőbarát weboldalakat készítünk. A reszponzív weboldal azt jelenti, hogy minden eszközön kitűnően fog működni és a Google keresőben is meg fog jelenni. A tartalomkezelő amivel dolgozunk az a piacvezető wordpress weboldal, amely a legalkalmasabb egy cég számára, mert könnyen kezelhető és keresőoptimalizálható.

5. Funkciók kialakítása

Rengeteg okos funkció közül választhatsz. A teljesség igénye nélkül ilyenek például a kapcsolati űrlap, időpontfoglalás, Facebook csevegő modul, hírlevél, blog, közösségi média facebook twitter megosztó ikonok. 

A közösségi média megosztások pozitív irányba lendítik a Google helyezéseket ezért erősen ajánlott a használatuk. 

Egyedi igényeket is szívesen teljesítünk azonban nagyon fontos,hogy néha a kevesebb funkció jobb mint a több. A rengeteg funkció lassíthatja az oldalad teljesítményét és elvonhatja a fókuszt a lényegről.

6. Weboldal tartalom összeállítás, feltöltés

A számunkra elküldött szövegeket, képeket, videókat, dokumentumokat elhelyezzük az oldaladon. A szövegek alapján kitöltjük a META adatokat. Keresőoptimalizáló szoftver segítségével ellenőrizzük a szövegeket. A képeket optimalizáljuk, a lehető legkisebb méretre tömörítjük, hogy minél rövidebb legyen a betöltési idő.

7. Mérőkódozás

A Google analytics bekötése a honlapra. Ezzel az eszközzel tudod nyomon követni az oldalad látogatottságát.

Google search console (webmester) eszköz bekötése a honlapra. Ezzel a hasznos eszközzel nyomon tudod követni, hogy az egyes kulcsszavaidat hányan keresik és hányan kattintottak rá.

8. Weboldal tesztelése

Különböző eszközökön (okostelefon, tablet, notebook) teszteljük és az esetleges hibákat javítjuk. A kapcsolati űrlapodat vagy az időpontfoglaló helyes működését is ebben a fázisban ellenőrizzük.

Ezek után élesítjük az oldalt és elérhetővé tesszük a Google számára.

Amint megjelenik a keresőben, egy tartalom optimalizáló (Website Auditor) programmal még ellenőrizzük a tartalmaidat. Az esetleges módosításokat elvégezzük, javaslatainkat megosztjuk.

9. Átadás

Az összes felhasználónevet, jelszót átadunk amelyek a weblapod admin felületéhez a tárhelyedhez és céges webmail fiókodhoz tartoznak. Megmutatjuk, hogyan tudsz új blog bejegyzést írni, hol találod a képeket és természetesen bármilyen kérdésedre válaszolunk.

10. Támogatás

Nem hagyunk magadra! Havi rendszerességgel meglátogatjuk a weblapod és felfrissítjük a tartalomkezelő motorját a telepített pluginokat. Elvégzünk egy kártevő vizsgálatot, ha szükséges irtást is. Ezt a tevékenységet az első évben ingyen végezzük és csak a második évtől számítunk fel érte egy jelképes díjat.

Ne feledd, bármikor fordulhatsz hozzánk kérdéssel, szívesen segítünk!

Garanciánk

100 % -os vevői elégedettség

100 % ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

100 % -os vevői elégedettségre törekszünk. Ennek elérése érdekében az elkészült weboldalra működési garanciát vállalunk, így nem kell attól tartanod, hogy weboldalad nem fog üzemelni.  Átadás után sem hagyunk magadra, megmutatjuk hogyan kell használni az oldalad. Ha úgy érzed kimaradt valami vagy változtatnál az oldaladon, az átadást követő első hónapban díjmentesen elvégezzük a módosításokat. Sőt, ha nem vagy megelégedve a végeredménnyel 30 napig vissza fizetjük a weboldal készítés teljes vételárát.

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Pin It on Pinterest