Weboldal karbantartás

Miből áll a weboldal karbantartása?

Annak érdekében, hogy a weboldalad hosszútávon biztonságosan működhessen elengedhetetlen a rendszeres frissítések elvégzése. Frissíteni kell a tartalomkezelő rendszeredet ami gyakorlatilag a weboldalad lelke, motorja. A tartalomkezelőre telepített sablont ami a honlapod kinézetéért, megjelenéséért felel, és az összes telepített bővítményt is frissíteni kell amikor a fejlesztők kijavítanak egy megtalált hibát vagy biztonsági rést.

A weboldalad biztonságát az Elegant Site négy dologgal éri el és garantálja.

Az első nem más mint az SSL tanúsítvány telepítése és beállítása. Azt, hogy mi is az SSL, a keresőbarát weboldal készítésről szóló cikkemben elolvashatod.

A második a frissítések rendszeres elvégzése az oldaladat biztonságosabbá, gyorsabbá és ellenállóbbá teszi az esetleges hacker támadásokkal szemben.

A harmadik a biztonsági bővítmény telepítése és beállítása. Ez a bővítmény véd a káros kódoktól, vírusoktól és egy tűzfallal véd az illetéktelen behatolókkal szemben. Ezzel a biztonsági bővítménnyel időről időre ellenőrizni tudjuk egy átvizsgálással az esetleges vírusokat, káros kódokat.

Végül az utolsó dolog ami nem kevésbé fontosabb mint az előző három, a weboldaladról készített biztonsági mentés. Ez arra szolgál, hogy a segítségével vissza lehet állítani az oldaladat a mentés pillanatában lévő állapotra egy esetleges adatvesztés, vírusfertőzés vagy hacker támadás esetén.

A karbantartáshoz hozzá tartozik a weboldalad tartalmának folyamatos és ami lényeges a rendszeres frissítése. Ezt a google pozitívan értékeli és figyelembe veszi a rangsorolás során.

Rendeld meg karbantartási csomagunkat és tudd biztonságban weboldaladat

Ajánlatkérés

Pin It on Pinterest