Ingyenes képek letöltése, a legjobb 10 weboldal jogtiszta képekkel

Szerző: Kis Gergely

Utoljára módosítva 2022.01.25.

Kezdőoldal » Blog » Webdesign » Ingyenes képek letöltése, a legjobb 10 weboldal jogtiszta képekkel

A tartalommarketingnek kiemelt szerep jut manapság annak érdekében, hogy új látogatókat szerezzünk a weboldalunknak. Egyre több kisvállalkozó belátja, hogy csak is úgy lehet sikeres a  weboldala, ha hétről hétre új szöveges tartalmat publikál rajta.

Egy rendszeresen publikált szakmai blog növeli a látogatók bizalmát és írójának elhozza a szakmai ismertséget és elismertséget. A szöveges tartalom azonban bármennyire is kiválóan van megírva nem lehet elég izgalmas és figyelemfelkeltő, ha nincs mellette egy két kép ami a témához kapcsolódik.

Az emberek 32.000 éve alkotnak képeket és csak 5.000 éve „írnak”. Azért tettem idézőjelek közé az írást mert még ekkor is csak képekkel írtak.

32.000 éves barlangrajz

Jó minőségű, nagy felbontású és jogtiszta képeket találni a bejegyzésekhez gyötrelmes és hosszadalmas munka is lehet ha nem szeretnénk fizetni néhány dollárt sem a nagyobb „stock” fotó táraknak. Be kell vallanunk egy kisvállalkozónak nem túl gazdaságos ezeknek a fotótáraknak a használata.

Ez a bejegyzés az ingyenes képek letöltéséről szól, de ha mégis szeretnél fizetni a képekért akkor az alábbi három legismertebb oldalt ajánlom neked.

https://www.istockphoto.com/

https://www.shutterstock.com/

https://stock.adobe.com/hu/

Figyelem a stock fotók legnagyobb hátránya, hogy túl mesterségesek és beállítottak. Tipikus amerikai képek, ahol mindenki abszurd módon boldog és természetellenesen hófehér fogakkal mosolyog. 🙂

Ingyenes képek letöltése

Az alábbi oldalakon kedvedre válogathatsz a szebbnél szebb képek közül és ami a legfontosabb teljesen ingyen.

Javaslom, hogy törekedj minél több saját képet használni. A telefonoddal gyönyörű képeket készíthetsz vagy bízz meg egy fotóst.

Ezek is érdekelhetnek…

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

Shares
Share This