Profi weboldal készítés rengeteg funkcióval

Ismerd meg az alábbi funkciókat amelyek segítségével egy rendkívül profi weboldalt készítünk neked. Válogasd össze amire úgy gondolod, hogy szűkséged lehet és kérj egyénre szabott ajánlatot.

Szerkeszthető

A tartalomkezelő rendszernek köszönhetően egyszerűen létrehozhatsz új oldalakat, blog bejegyzéseket feltöltheted képeidet, videóidat vagy bemutathatod új projektjeidet. Nem csak a tartalom, hanem a honlapod sablonja is könnyedén szerkeszthető a vizuális szerkesztő segítségével.  

Mobil barát - Mobile first

A partnereid több mint 50%-a először mobilon fog találkozni a weboldaladdal ezért fontosnak tartjuk, hogy minden honlapunkat reszponzív módon készítjük el vagyis a weblapod mobiloptimalizált lesz.

U

Keresőbarát kialakítás

A honlapod technikai beállításait a google általános irányelveinek figyelembe vételével alakítjuk ki.

Arról, hogy pontosan mit is jelent a keresőbarát weboldal készítés a következő oldalon részletesen is olvashatsz.  Olvass tovább >> 

Közösségi média követés, megosztás

A Monarch segítségével beállítjuk a facebook, twitter, stb. megosztó ill. követő ikonokat. Így könnyedén meg tudják osztani az ügyfeleid a közösségi oldalakon a weblapod tartalmát. Jó ha tudod ,hogy minél többen osztják meg a tartalmaidat annál jobban feljebb kúszik a keresési találatok között a honlapod.

b

Okos tartalomjegyzék

A tartalmad tartalomjegyzéke a lefelé görgetésre nem tűnik el hanem az oldalsó sávban lebeg, hogy könnyen lehessen navigálni az oldalon belül.

v

Facebook Messenger

A weboldalra integrált facebook chat modullal partnereid azonnal el tudnak érni anélkül, hogy elhagynák az oldaladat.

}

Időpontfoglaló rendszer

Partnereid könnyedén tudnak időpontot foglalni a weboldalon található naptár segítségével.

Komment

Disqus, Facebook, Twitter Google bekötés, hogy partnereid könnyedén hozzá tudjanak szólni a blog bejegyzéseidhez.

Yoast SEO modul

Telepítjük a piacvezető Yoast keresőoptimalizálást (SEO) segítő modult mellyel minden bejegyzésed a google számára tökéletesen értelmezhető lesz így segít feljebb jutni a találati listán.

BLOG

Írj szakmai blogot és növeld a látogatóid bizalmát. A szövegszerkesztő segítségével egyszerűen elkészítheted minőségi tartalmaidat.

Ártáblázat

Különböző termék vagy szolgáltatás csomagokat alakítunk ki. Pl. Alap csomag 9.9 EUR, Start csomag 14.9 EUR, Prémium csomag 25.9 EUR

Google cégem - Google térkép

Annak érdekében, hogy partnereid könnyedén megtalálják a vállalkozásod, feltesszük a Google térképre és a térképet beágyazzunk a honlapodra is.

 

 

Űrlap - Kapcsolat - Ajánlatkérés

Az űrlapok segítségével látogatóid üzenhetnek neked, ajánlatot kérhetnek vagy akár megrendeésre is használhatod. Az üzeneteket e-mailen kapod meg.

Kép vagy videó galéria

Kiváló eszköz a referencia munkák bemutatására. Kép vagy akár videó galériát is ki lehet alakítani.

Hírlevél modul

A Bloom modul segítségével könnyedén kezelheti a hírlevél feliratkozásokat. A hírlevél modullal összekötjük a kedvenc e-mail marketing eszközét. Az Elegant Site a Mailchimpet részesíti előnyben. Kiváló e-mail marketing eszköz és ami a legfontosabb 2000 feliratkozóig teljesen ingyenes.

Válaszd ki a szükséges funkciókat és kérd egyedi ajánlatunkat üzleti céljaidra szabottan!

Funkciók*

9 + 11 =

Pin It on Pinterest